Lesis Pievienots 12. jūnijs, 2014 Dalīties Pievienots 12. jūnijs, 2014 Nokavēju Lincoln Mark VIII iegādi.Bija jau notirgots,kad pamanīju.Cik Lv tādi vispār ir.Cik zinu-vismaz viens izjaukts pa reizinātājiem,viens tikko nopārdots. Kādam ir info? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kasits Rakstīts 13. jūnijs, 2014 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2014 Man paziņam ir trīs gabali, viens tiek restaurēts un divi, ja nemaldos tirgojas uz detaļām.Kādu laiku Rumbulā vienu tirgoja. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Lesis Rakstīts 13. jūnijs, 2014 Autors Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2014 Ja tas ir tas čalis,kas ss.lv tirgo Mark8 detaļas,tad es ceru,ka nākamnedēļ būs iemesls viņam zvanīt. Es tik nezinu,šķiet nereāli uz vietas dabūt 4.6l V8 manuālo kārbu Lv.Droši vien būs jāpielāgo no kaut kā un zvans jāmetina. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 14. jūnijs, 2014 Dalīties Rakstīts 14. jūnijs, 2014 Kas tas par Mark8 ar manuālo kārbu? Vai Tev kam citam vajag? Motors no Marka ar manuālo kārbu? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Lesis Rakstīts 15. jūnijs, 2014 Autors Dalīties Rakstīts 15. jūnijs, 2014 Nu nav,nav manuālis Marka dzinējam pieejams.Bet to visu var saķīmiķot.Tik,protams,grūtākā daļa būs atrast T45/T56.Ja ne,tad būs jādomā kā atsūtīt. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 15. jūnijs, 2014 Dalīties Rakstīts 15. jūnijs, 2014 Tas tak tas pats Mustanga dzinējs vien ir, tik JAU ar 32 vārstiem.Pastāsti, kam liksi tādu?Bez kārbas Tev spararats, sajūga komplekts utt būs jāsalasa vienā veselā. Bet tas jau Tev noteikti ir zināms, izņemot izmaksas! 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kasits Rakstīts 16. jūnijs, 2014 Dalīties Rakstīts 16. jūnijs, 2014 On 13.06.2014. at 19:36, Lesis saka: Ja tas ir tas čalis,kas ss.lv tirgo Mark8 detaļas,tad es ceru,ka nākamnedēļ būs iemesls viņam zvanīt. Es tik nezinu,šķiet nereāli uz vietas dabūt 4.6l V8 manuālo kārbu Lv.Droši vien būs jāpielāgo no kaut kā un zvans jāmetina.jā, tas ir viņš.Latvijā esot virs desmit automašīnām VIII Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
sejejs Rakstīts 27. marts, 2015 Dalīties Rakstīts 27. marts, 2015 Kas te notiek ar Lesis manuālo kārbu? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Smic Rakstīts 28. marts, 2015 Dalīties Rakstīts 28. marts, 2015 Ne gluži pa tēmu - bet nu nepiestāv Mark VIII manuālā kārba Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 30. marts, 2015 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2015 Kārbu jau var pielāgot, bet ko darīt ar MK VIII gudro kompi, kas nesapratīs, ka nav kārbas - kruīza un spidometra devēji nestrādās un arī degvielas padeves sistēma nesapratīs - tur viss saistīts.Es neieteiktu to darīt - nav jau vecā klasika, kas pieļāva visu ko gribi 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Kristiāns Priedīte Rakstīts 20. decembris, 2018 Dalīties Rakstīts 20. decembris, 2018 (labots) Kāds tirgo mark8 uz jaukšanu? Labots 20. decembris, 2018, laboja Kristiāns Priedīte Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kasits Rakstīts 20. decembris, 2018 Dalīties Rakstīts 20. decembris, 2018 Nopirki to zilo Mark pa 1200€? Man paziņam uz jaukšanu ir divi vai trīs auto. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Kristiāns Priedīte Rakstīts 20. decembris, 2018 Dalīties Rakstīts 20. decembris, 2018 Padalīsies ar kontaktiem? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Kristiāns Priedīte Rakstīts 6. jūnijs, 2019 Dalīties Rakstīts 6. jūnijs, 2019 Ir kādam zināms kur varētu tikt pie mark VIII ? Ir kādam uz jaukšanu? Interesē visādi sīkumi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.